Her finder du en oversigt over de seneste kirkelige handlinger: Døbte, konfirmerede, viede og døde i Vilstrup sogn.

Her finder du korte referater af de aktiviteter, der er afviklet i sognet i den seneste tid.

Se flere billeder her!

Konfirmandweekend på Tonneshøj

Seje gutter en tidlig morgen.
Hvor mange balloner?
Bær hinandens byrder:-)

Næsten 50 konfirmander fra Grarup, Halk, Hoptrup, Vilstrup og Øsby deltog i en konfiweekend på Tonneshøj 31/3-2/4 2017.

Se flere billeder her.

Sogneindsamling

Den 12. marts efter højmessen mødtes en del af menigheden i Sognehuset for at deltage i den årlige sogneindsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. I løbet af de følgende par timer blev der samlet 4.600 kr. ind.

”Komandocentralen” - Helle Evers og Kirsten Overgaard Jensen tæller op.

Kyndelmisse

Den 2. februar fejrede vi kyndelmisse i Vilstrup Kirke. Det er efterhånden blevet en tradition. Efter den stemningsfulde andagt i kirken fyldte vi igen sognehuset med glade mennesker til pandekagespisning.

Klik på emnet og få yderligere oplysninger

Kommende begivenheder