Her finder du en oversigt over de seneste kirkelige handlinger: Døbte, konfirmerede, viede og døde i Vilstrup sogn.

Her finder du korte referater af de aktiviteter, der er afviklet i sognet i den seneste tid.

Se flere billeder her!

Sogneindsamling

Den 12. marts efter højmessen mødtes en del af menigheden i Sognehuset for at deltage i den årlige sogneindsamling til fordel for Folkekirkens Nødhjælp. I løbet af de følgende par timer blev der samlet 4.600 kr. ind.

”Komandocentralen” - Helle Evers og Kirsten Overgaard Jensen tæller op.

Kyndelmisse

Den 2. februar fejrede vi kyndelmisse i Vilstrup Kirke. Det er efterhånden blevet en tradition. Efter den stemningsfulde andagt i kirken fyldte vi igen sognehuset med glade mennesker til pandekagespisning.

Juleafslutninger

FDF juleafslutning

Den 13. december af  holdt FDF sit sædvanlige meget smukke luciaoptog.

Børnehave- og dagplejejul

Børnehaven og dagplejen fra Vilstrup var også til juleafslutning. det var den 14. december. Efter et flot luciaoptog og udpakning af de vise mænds gaver var der juleboller til børn og forældre.

Julemusikgudstjeneste med dejlig korsang

Ved årets julemusikgudstjeneste 6/12 havde vi besøg af Midtsyd Kantori. Det blev en rigtig god oplevelse. Korsangen føjede sig smukt ind i forløbet med tekstlæsning og fællessang.

Efter gudstjenesten var kor og oplæsere i Sognehuset til æbleskiver. Her gav koret også et nummer.

Opvarmning

Allehelgen 2016

Allehelgen søndag blev lige som tidligere år en stor kirkegangsdag. Ca. 40 mennesker deltog i mindegudstjenesten, der i år var henlagt til om eftermiddagen kl. 16. Det blev meget stemningsfyldt. Efter gudstjenesten kunne de pårørende sætte lys på gravene. Mange samledes derefter til kirkekaffe i korsarmen.

Knap 50 unge og ældre deltog i årets BUSK-gudstjeneste 30/10. Til lejligheden var der samlet et lille band bestående af Katrine Lauridsen, Caroline Løgstrup, Emilie Haugaard og Allan Højmark, som leverede musikken i gudstjenesten. Efter gudstjenesten blev der serveret hotdogger i Sognehuset, og der blev afviklet et GPS-løb.

Væbneroptagelse 2016

Det var et stort øjeblik, da to pilte mandag den 10. oktober blev optaget som væbnere i Vilstrup FDF. En menighed af forældre, søskende og kammerater overværede højtideligheden i Vilstrup kirke. Efter en kort tale kunne sognepræst Lars-Peter Melchiorsen overrække Idamarie Nybo og Alberte Sejr Løgstrup væbnerbrevet samt et telegram og et æbletræ fra Vilstrup menighed. Træet skal plantes i nærheden af Kredshuset ved siden af træerne fra tidligere år.

Klik på emnet og få yderligere oplysninger

Kommende begivenheder