Kirkeskibet "Margrethe"

Kirkeskibet "Margrethe" er ophængt den 13. maj 1951. Det er bygget af Adolf Bech, Jels, og skænket af bygmesteren, dennes hustru og to kvindeforeninger i sognet.
I 2013 blev modelskibet gennemgribende renoveret. Tidl. lærer ved Vilstrup Skole Bjarne Boddum stod for arbejdet.

Så er konfirmationsforberedelsen begyndt

Fv.: Pernille Søttrup Gammelgaard, Halk - Liva Grabow, Halk - Mette Obling Johansen, Vilstrup - Emma Lageri Andresen, Vilstrup - Bjørk Ellegaard, Vilstrup - Morten Berwald Ketelsen, Vilstrup - Jacob Leerskov Knudsen, Vilstrup - Emil Christrup Kjeldsen, Halk.

Torsdag den 24. august begyndte 8 konfirmander fra Halk og Vilstrup på konfirmationsforberedelsen. Det skulle gerne munde ud i et par festlige konfirmationer næste år - den 8. april i Vilstrup Kirke og den 6. maj i Halk Kirke. Forberedelsen foregår dels i Vilstrup Kirke og Sognehus, dels i Halk Kirke og Præstegårdslade.

Ved gudstjenesten den 27. august kl. 10.30 i Vilstrup blev nogle af Vilstrupkonfirmanderne budt velkommen og fik overrakt deres konfirmationsbibel. Den 3. september kl. 9 vil Halkkonfirmanderne blive budt velkommen ved gudstjenesten i Halk Kirke og ligeledes modtage deres konfirmationsbibel. Det samme sker for de resterende Vilstrupkonfirmander kl. 10.30 i Vilstrup kirke. Ved hver lejlighed vil også konfirmander, der følger forberedelsen i Haderslev, men som skal konfirmeres i henholdsvis Vilstrup og Halk, modtage en konfirmationsbibel. Det drejer sig om Caroline Sejr Løgstrup og Emilie Kongsted Haugaard, Vilstrup, samt Poul Emil Juhl Jensen, Halk.

Klik på emnet og få yderligere oplysninger

Kommende begivenheder